Few memories from the summer and fall

Korea, Video January 16, 2013

This is a little video I made of the time I spent in Korea. Well… I was there for half year and this is maybe 5 days of it. I never remember to shoot video and I wasn’t sure what I was doing so it is what it is. But the memories are precious.

Comments 7

 1. Satu says on January 16, 2013

  I miss it too, I’m watching the snow fall down outside my window at the moment… less than two hours to sunset, not that we have seen the sun lately here. 😉

 2. outi says on January 18, 2013

  voi miten kaunista. niin täysin toisenlainen maailma, sitä on vaikea edes kuvitella. mulla ei ole oikein minkäänlaisia mielikuvia Koreasta. tai siis nyt on, kun oon nähnyt sun ottamia huikeita kuvia ja tämän videon!

  Tervetuloa myös takaisin:)

 3. Satu says on January 25, 2013

  Meagan: Thank you~ I wish I had more footage to make more videos!

  Outi: Kiitos! Muistan vähän vielä sen kun en itsekään tiennyt Koreasta mitään… Olin hieman vastahakoinen lähtemään ensimmäisen kerran, en tiennyt kertakaikkiaan mitään. Ajattele kuinka monta sellaista maata on joista ei tiedetä mitään. Kiehtovaa, minusta. 🙂

Leave a Reply